Ali2 Mata Kencana


Ali –ali Mata Kencana

Ali-ali, ati-ati mata kencana

Katon ing lampahing dina-dina tabliq

Para penggurit milang kumlebate jaman ancur

Ali –ali Mata Kencana

Ali-ali, ati-ati mata kencana

Katon ing lampahing dina-dina tabliq

Para penggurit milang kumlebate jaman ancur

Lebu-lebu sumyur

Kaya kaca brenggala, tatu wisa

O – urip neki cangkriman, nimas

Yen bisa ngulir lan ngukir prasasti kae kabegjan

Apa maneh nunggu tresna suci

Mung ana sajrone saresmi

Ah kaya sang pandhu kena supatane dewa

Memala iki gilir gukmanti katon ing ati, ing wayah

Ya ing lelakon kita ngadhang pati.

ES Danar Pangeran, 1990 (Panjebar Semangat).

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s