Perang Kembang


Satriya Ambek utama kasembuh mudhun saka padhepokan ing pandhita linuwih, andonlaku nasak alas munggah gunung, mudhun gunung, tumurun ing jurang, ngunggahi peperang, minangkan sanepa satriya ing gayuh ulama, ora wedi kangelan lan rekasa> prihatine dadiya ngasah ing budhi, tetap ayem jejem tentrem mamrih santosa ing karsa.

panglipure: punakawan semar, gareng, petruk padha sesendhon lan bangayolan. lakune kepapag bala buta kasebut ing adegan 4 lan 5.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s